Officiële onthulling uitbreidingsplannen

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum (NNTTM) bereidt zich inmiddels voor op het Jubileumweekend ter ere van haar 10-jarige bestaan. Het museum bestaat op 10 oktober 2024 precies tien jaar.

Tijdens de festiviteiten die van 10 tot en met 13 oktober worden gehouden zullen de uitbreidingsplannen officieel worden onthuld. Dit zal zaterdagochtend (11.00 uur) worden gedaan door mevrouw Erianne van der Burg, wethouder van de gemeente Midden-Groningen.

Zowel zaterdag als zondag zijn er fraaie modelbanen van externe deelnemers te zien en ìs er een verkoopstand met tweedehandse spoor – en tramboeken en spooruniformen. Beide middagen maakt clown Joepie er voor kinderen een leuk feest van met glitter- en ballonnen-workshops. Ook zijn er beide weekenddagen ‘s middags paardentramritten . De tram vertrekt en eindigt bij het museum.

Op www.nnttm.nl/jubileum is meer informatie over de activiteiten te vinden.

Tijdens het jubileumweekend is het NNTTM geopend op donderdag 10 en vrijdag 11 oktober van 13.00
tot 17.00 uur. Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Tags:

Comments are closed

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.