Expositie over trein en tram

NNTTM werk aan semi – permanente expo : Trein en tram in Noord – Nederland

De werkgroep Expositie werkt al geruime tijd aan plannen voor een nieuwe semi – perman ente expositie in het trein – en trammuseum in Zuidbroek.

De vrijwilligers van deze werkgroep werken aan de inrichting van een expo in de voormalige Wachtkamer der Eerste en Tweede Klasse. Noord – Nederland staat centraal in deze interactieve expositie. Ook is er voldoende aandacht voor de geschiedenis van de trein en de tram. Aan de hand van een grote tijdlijn wordt de geschiedenis in woord en beeld gebracht , met daarbij ondersteuning van unieke museumobjecten en filmmateriaal.

Het museum is hiervoor nog op zoek naar foto’s en video – opnames van spoorwegen in en rond Zuidbroek. Mocht u beeldmateriaal hebben, dan kunt u hierover contact opnemen met de stichting via info@nnttm.nl. Naar verwachting is de nieuwe expo vanaf het eind van dit jaar in het museum te bekijken.

Tags:

Comments are closed

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.